O nama

Mi smo kompanija koja se decenijama definiše kao kompetentan partner  u domenu projektovanja, izvođenja i održavanja hidrauličnih sistema i servisiranja hidrauličnih uređaja.

Istorijat

Kompaniju je osnovao Rodoljub Trifunović, 1981. god. pod nazivom SZR MIKRON. Prvobitna delatnost firme bila je tvrdo hromiranje. Kompanija vrlo brzo na tržištu tadašnje SFRJ stiče poverenje tadašnjih najprepoznatljivijih kompanija na tržištu.

Već 1984. godine kompanija preusmerava znanje i iskustvo zaposlenih u oblastima reparacije mašinskih delova tehnologijom galvanizacije hromom i razvoja sopstvene mašinske obrad na polje hidraulike.

Izgrađeni sistem pružanja usluga korisnicima i kontinuirani razvoj naših proizvoda prioritet su u kulturi poslovanja naše kompanije dugoj 40 godina. Visokim kvalitetom proizvoda i kvalitetnim servisiranjem pomažemo svim našim korisnicima u minimiziranju vremena zastoja.

Kroz visoku samoodgovornost, jasno zadate ciljeve i njihovo dosledno izvršavanje svi naši partneri su svesni kvaliteta usluga naše kompanije i zato nam poklanjaju poverenje i ulaze u saradnju sa nama.

 

Čime se bavimo?

MHS TEAM AT doo projektuje, izvodi i održava hidraulične sisteme, proizvodi i servisira hidraulične uređaje. Svojim znanjem, iskustvom, najnovijom opremom vršimo kvalitetan inženjering i dijagnostiku. Pored inženjeringa, kako bismo smanjili troškove održavanja, vršimo praćenje hidrauličnih sistema u eksploataciji: zaprljanost filtera, čistoću, mehaničke i hemijske karakteristike hidrauličnog ulja.

Proizvodimo hidraulične agregate kao i kompletne hidraulične sisteme, zupčaste pumpe kapaciteta od 1 do 300cc, hidraulične cilindre, hidraulične krute i fleksibilne vodove.

Zbog zahteva tržišta za što kraćim rokovima, u okviru svoje delatnosti za sopstvene potrebe obavljamo i poslove mašinske obrade, kao što su: obrada struganjem, glodanjem, brušenjem, zavarivanje, vertikalno rendisanje. Servis se vrši na svim vrstama hidrauličnih uređaja primenjenim na industrijskim, građevinskim, poljoprivrednim, transportnim i drugim sredstvima. Svojim kvalitetom, naši proizvodi i usluge prate i zadovoljavaju interese kupaca, a samim tim i interese MHS TEAM AT doo, kao i šire društvene zajednice.

POLITIKA KVALITETA

Naša politika kvaliteta i odnosa prema okolini jasno je definisana u poslovnim procesima i postupcima. Sprovođenje politike kvaliteta  i ostvarenje ostalih poslovnih ciljeva u pravilnim vremenskim intervalima meri, vrednuje, a primećena odstupanja se ispravljaju.

MHS TEAM AT doo stavlja sebi u zadatak da neprekidnim, sistematskim i osmišljenim radom obezbedi održanje i unapređenje kvaliteta naših proizvoda, usluga i integrisanog sistema menadžmenta (IMS) saglasno standardima SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015 i SRPS ISO 45001:2018 i zahtevima korisnika.

Svi zaposleni u MHS TEAM AT doo su odgovorni da dodeljene zadatke obavljaju na najbolji način saglasno uspostavljenom IMS-u, da čuvaju stečeni imidž MHS TEAM AT doo na tržištu, kroz poštovanje tehnološke discipline i profesionalno izvršavanje obaveza. 

POLITIKA UPRAVLJANJA MENADŽMENTA KVALITETOM

Da bi ispunili zahteve Politike kvaliteta moramo poštovati sledeće:

➢stalno povećanje sposobnosti odgovora na zahteve tržišta i primenljive zahteve propisa,
➢kontinualna edukacija zaposlenih i usavršavanje znanja i njegovu primenu i negovanje timskog rada,
➢podizanje tehnološkog nivoa i smanjenje troškova,
➢povećanja konkurentske sposobnosti organizacije na tržištu,
➢proširenja tržišta prodaje.

POLITIKA UPRAVLJANJA MENADŽMENTA BEZBEDNOŠĆU I ZDRAVLJEM NA RADU

Da bi ispunili zahteve Politike kvaliteta moramo poštovati sledeće:

➢obavljati svoju delatnost tako da se eliminiše ili svede na minimum rizik za zaposlene i druge učesnike u procesu rada,
➢periodično vršiti identifikovanje i preispitivanje svih aspekata naše delatnosti a koji su značajni za bezbednost i zdravlje na radu,
➢obavljati proizvodne i druge aktivnosti u skladu sa odgovarajućim zakonima, propisima i drugim zahtevima o bezbednosit i zdravlju na radu,
➢edukovati i podsticati zaposlene da stalno poboljšavaju bezbednost i zdravlje na radu i
➢informisati svoje poslovne partnere i druge zainteresovane strane o sopstvenom opredeljenju za bezbednost i zdravlje na radu.

POLITIKA UPRAVLJANJA MENADŽMENTA ŽIVOTNOM SREDINOM

Da bi ispunili zahteve Politike kvaliteta moramo poštovati sledeće:

➢obavljati svoju delatnost bez stvaranja neprihvatljivog rizika za životnu sredinu,
➢periodično vršiti identifikovanje i preispitivanje svih aspekata naše delatnosti a koji su značajni za menadžment životnom sredinom,
➢obavljati proizvodne i druge aktivnosti u skladu sa odgovarajućim zakonima, propisima i drugim zahtevima o zaštiti životne sredine,
➢edukovati i podsticati zaposlene da stalno poboljšavaju menadžment životnom sredinom i
➢informisati svoje poslovne partnere i druge zainteresovane strane o sopstvenom opredeljenju za menadžment životnom sredinom.

Misija

Naša misija je pružanje prvoklasnih kvalitetnih i inovativnih proizvoda i usluga kao odgovor na potrebe naših korisnika.

MHS AT DOO ceni posvećenost, veštine i trud svojih zaposlenih što je neophodno za uspeh kompanije. Organizacija veruje da će održavanjem zdravih poslovnih odnosa sa svojim korisnicima, dobavljačima i zaposlenima rezultirati daljim rastom, uspehom i budućim prosperitetom kompanije.

Vizija

Naša vizija je biti lider u našoj oblasti poslovanja, pružajući našim korisnicima visokokvalitetne proizvode i usluge, kao i kreativna rešenja koja će omogućiti njihovim kompanijama da napreduju dok doprinose lokalnoj ekonomiji. Blisko ćemo sarađivati sa našim korisnicima kako bismo obezbedili optimalne proizvode koji ispunjavaju njihove ciljeve i potrebe kompanije.

Smatramo da našu strast prema našim proizvodima dele i naši korisnici zbog inovacija, kvaliteta i dizajna koji se nalaze u svakom od njih.

Vrednosti za koje se zalažemo

Naš kolektiv u MHS AT DOO veruje i upražnjava sledeće vrednosti:

Timski rad

Posvećeni smo kreiranju okruženja za timski rad sa integrisanim sistemom podrške.

Integritet

Iskren i pošten odnos prema korisnicima, dobavljačima i zaposlenima.

Strast

Delimo strast i entuzijazam za naše usluge, proizvode, ljude i uspehe.

Izvrsnost

Trudimo se da uvek damo najbolje u sebe u svakom poslovnom procesu.

Sertifikati

Polja označena * su obavezna.